11:40 AM
Правила поведінки громадян, що перебувають на лікуванні у медичному закладі

                                                     Затверджую
                                                     Головний лікар 
                                                     КНП «Чутівська ЦРЛ» 
                                                     ___________Ю.М.Криворучко
                                                     «___» __________2020р.

Правила поведінки громадян, що перебувають

на лікуванні у медичному закладі

1. Кожний хворий є повноправним громадянином України. Перебуваючи в лікарні він користується всіма  правилами і свободами і виконує обов’язки, передбачені законом.
2. Кожний хворий перебуває під опікою і захистом адміністрації і всього медичного персоналу. Професійний і службовий обов’язок кожного медика – надавати медичну допомогу, проводити лікування захворювання, виявляти милосердя.
3. Весь колектив лікарні, і персонально лікуючий лікар пацієнта, готові зробити все для Вашого швидкого одужання. Допоможіть їм у цьому.
4. Кожний хворий має право знати діагноз і характер свого захворювання, про які він може дізнатися від свого лікуючого лікаря.
5. Успіх у лікуванні захворювання значною мірою залежить від взаєморозуміння і довіри лікуючого лікаря та інших медичних працівників, від дотримання відповідного режиму, приймання ліків, виконання медичних процедур і рекомендацій. Акуратно дотримуватись правил лікування, виконувати поради і рекомендації лікуючого лікаря.
6. Для дотримання протиепідемічного режиму і створення найбільш сприятливих умов для лікування і відпочинку хворих їх відвідування дозволяється в дні і години, вказані в правилах внутрішнього розпорядку. Просимо рідних та інших відвідувачів не порушувати ці правила.
7. Дуже просимо кожного хворого своєю поведінкою не створювати несприятливих умов для інших хворих і медичного персоналу, поважати їх працю. Кожен хворий повинен поважати права і професійну гідність лікарів, медсестер, молодшого медичного персоналу.
8. На час лікування хвороби кожний хворий тимчасово стає членом нашого колективу. 
Адміністрація та весь колектив лікарів дуже просить хворих дотримуватись правил внутрішнього розпорядку, охорони праці, електробезпеки та дбайливо ставитись до майна лікарні – ліжок, меблів, медичної апаратури тощо.
9. При виявленні пошкоджень майна лікарні повідомляти медичний персонал відділення. 
Хворим забороняється користуватися приватними електроприладами.
10. Кожен хворий має право звертатися з питанням, що цікавить, до будь-якого з колективу лікарні, в тому числі й до адміністрації – завідуючого відділенням, заступника головного лікаря, головного лікаря. Будьте впевнені, що всюди Ви будете уважно вислухані і Вас зрозуміють!

Адміністрація КНП «Чутівська ЦРЛ»
 

Переглядів: 484 | Додав: kjgorka | Теги: ЦРЛ Чутове, ЦРЛ Чутово, Центральна районна лікарня, КНП Чутівська ЦРЛ, Комунальне некомерційне підприємств, ЧУТІВСЬКА ЦРЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar